Cautare

2160 de rezultate pentru "om spanzurat la pitesti crtierul craiovei videoclip antena 1" (2.73 secunde)
PROFI incheie aceasta saptamana cu opt noi magazine deschise de la Timisoara, Sibiu, Pitesti, Bucuresti, Roman, Iasi, Barlad si pana la Sapanta, localitate recunoscuta pentru atractia sa turistica unica in lume, Cimitirul Vesel. La acestea se adauga redeschiderea intr-un nou format a unui magazin din Iasi.
Capitanul echipei de baschet SCM-U Craiova, Branislav Tomic, si-a fracturat un deget de la mana la antrenament si va sta patru saptamani.
Dupa aproape zece ani de pauza, echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la colegiul craiovean s-a calificat la turneul final al Campionatului National, unde alaturi de alte sapte formatii va lupta sa urce pe podium Echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la Colegiul National "Nicolae Titulescu"
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. CSU Ploiesti este campioana Romaniei, BC Timisoara finalista, iar BCM U Pitesti castigatoarea Cupei Romaniei.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
- transport autocar 3* - 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* - tur de oras pietonal in Istanbul - vizita la faimoasa moschee Selimiye din Edirne - insotitor de grup din partea agentiei NU SUNT INCLUSE IN PRET: - intrarile la obiectivele turistice si ghizii acestora;
Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. ... Soferul autocamionului a murit blocat sub motorul cisternei, la fel si un pasager de langa el.
Doljul va depune luni primul proiect cu finantare prin Programul Operational Regional, proiect care vizeaza reabilitarea drumului judetean Lacrita-Cosoveni-Ghindeni.Proiectul de reabilitare a drumului judetean care uneste Drumurile Nationale 65 Craiova-Pitesti, 6 Craiova-Bucuresti si 55 Craiova-Bechet va scurta, potrivit autoritatilor judetene, drumul soferilor care intentioneaza sa ajunga în punctul de frontiera Bechet.
Doljul va depune luni primul proiect cu finantare prin Programul Operational Regional, proiect care vizeaza reabilitarea drumului judetean Lacrita-Cosoveni-Ghindeni.Proiectul de reabilitare a drumului judetean care uneste Drumurile Nationale 65 Craiova-Pitesti, 6 Craiova-Bucuresti si 55 Craiova-Bechet va scurta, potrivit autoritatilor judetene, drumul soferilor care intentioneaza sa ajunga în punctul de frontiera Bechet.
La un an de cand sta departe de fotoliul de edil-sef al Craiovei din cauza acuzatiilor de coruptie pe care i le aduc procurorii DNA, Antonie Solomon explica intr-un interviu acordat GdS ce planuri de viitor are pentru primarie si marturiseste ca viata lui este monotona acum.
Acesta a precizat intr-un interviu acordat GdS ce drumuri vor intra in reabilitare si cat de repede se va finaliza Centura de Sud a Craiovei. ... Cum, la fel, pe acolo trec toate masinile, nu numai tirurile Ford.
Regia de Apa si-a dat avizul pentru executarea lucrarilor de modernizare a centrului Craiovei fara sa reabiliteze un sistem de alimentare cu apa vechi de 60 de ani, incompatibil cu solutiile ultraperformante ale proiectului.
Primarul Antonie Solomon atenteaza la faima culturala a Craiovei. ... Ridicarea unui complex comercial la doar doi pasi de Teatrul National "Marin Sorescu" din Craiova ar aduce prejudicii grave imaginii de zona culturala.
Publicitatea stradala, o afacere din care ar putea intra multi bani la bugetul local, se face dupa ureche si dupa client in lipsa unui regulament care ar fi trebuit adoptat de consiliul local.
Primaria va cheltui in secret aproximativ 300 de miliarde de lei din bani publici pentru mult trambitata modernizare a centrului Craiovei, fara sa aiba avizele de mediu necesare.
Campania "Drumul spre Inviere incepe cu milostenia", derulata de Arhiepiscopia Craiovei, pentru ajutorarea sinistratilor din judetul Dolj, a adunat pana in prezent peste 570 de milioane de lei.
Vecinii nu se lasa insa impresionati de imaginatia arhitectonica a edililor din Banie, pe care-i cheama la judecata.
Regia de Apa Craiova a efectuat lucrari de miliarde la reteaua de alimentare din santierul centrului Baniei, insa contravaloarea lor va fi platita de primarie catre UTI International si SCT Bucuresti, care, la randul lor, au contractat executia firmei Lefman SRL Craiova, aflata in procedura de faliment la 30 iunie 2006.
Actul normativ cu pricina, semnat la inceputul lunii septembrie a anului trecut exclusiv de ministrii liberali in frunte cu prim-ministrul Calin Popescu Tariceanu, a perfectat o adevarata afacere imobiliara pentru Primaria Podari, care a primit, fara prea mari eforturi, 24,5 hectare de teren situate in vecinatatea drumului Craiova-Calafat.
google-analytics.com